Kinder- en opvoedcoach IngridAnna

Mijn naam is IngridAnna Dijkstra samen met mijn man en onze kinderen wonen wij in Bakkeveen. Door de ervaringen en kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn werk in de gezondheidszorg, en opleiding tot kindercoach en opvoedcoach werd mij duidelijk dat het werken met kinderen echt bij mij past. We leven in een prestatiegerichte maatschappij, kinderen moeten veel en alles moet in een hoog tempo. Ik zie veel kinderen tegen problemen aanlopen zowel op het leergebied als op het sociaal – emotioneel vlak. Voor deze kinderen wil ik mij graag inzetten. Daarom heb ik mij verdiept in het vak kindercoach en opvoedcoach. Kindercoaching is een laagdrempelige en meestal kortdurende vorm van begeleiding voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Want wanneer een kind zijn eigen probleem kan oplossen, zal het in de toekomst meer kracht/zelfvertrouwen ervaren om verschillende problemen, groot en klein op te lossen.

Daarnaast werk ik graag met materialen. Werken met materialen maakt het voor kinderen veel duidelijker en inzichtelijker waardoor ik doelgericht kan werken. Meestal zijn 1 tot 5 afspraken voldoende om samen oplossingen te vinden waardoor ouder en kind weer verder kunnen gaan.

ingridanna opvoedcoach

Sterke punten

Waarom Kindercoach?

Ik ga niet graven naar oorzaken, maar werk vooral oplossingsgericht. De nadruk ligt niet op wat niet goed gaat, maar juist op dat alles wat wel goed gaat.

Praktische handvatten

In een korte periode geef ik praktische handvatten over de manier van omgang waardoor het gedrag  een positieve wending zal krijgen. Hierdoor komt er meer rust in het gezin

Maak direct een afspraak!

Afspraak maken